Четвер, 28.03.2024
emblema
Еколого-природничий ліцей №116 міста Києва
Меню сайту
Баннери
















Головна » 2018 » Лютий » 2 » Всеукраїнський конкурс юних зоологів та тваринників
11:00
Всеукраїнський конкурс юних зоологів та тваринників

31 січня – 2 лютого 2017 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Українським альянсом по боротьбі з підробками та піратством, Національним науково-природничим музеєм НАН України, Київським зоологічним парком загальнодержавного значення, Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління Мінприроди України, рядом науково-дослідних установ НАН України і НААН України та закладів вищої освіти, за підтримки Президії Національної академії наук України, Департаменту інтелектуальної власності Мінекономрозвитку України, державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності», провів Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму серед учнів та студентів у віковій категорії 16-23 роки та Всеукраїнський конкурс юних зоологів та тваринників в рамках Тижня українських і міжнародних науково-освітніх проектів «Україна-Європа-Світ 2018».

Мета — всебічна підтримка обдарованої молоді, підготовка її до активної розбудови держави.

Право участі у фінальних очних етапах конкурсів отримали вихованці, учні закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти та студенти закладів вищої освіти, які пройшли заочні відбіркові етапи. Загалом в обох конкурсах змагалися понад 150 юних дослідників та винахідників.

Під час урочистого закриття організаційно-масових заходів переможці, призери та учасники фінальних етапів отримали дипломи, грамоти і призи від Національного еколого-натуралістичного центру, патентно-правової фірми «Пахаренко і партнери», Інституту зоології ім. І. І. Шмальгаузена НАН України, Товариства охорони птахів, Спілки пасічників України.

Учасниками відбіркового та фінального етапів Всеукраїнського конкурсу юних зоологів та тваринників стали учні ліцею:

Цвіліховська Софія, 9 кл., з проектом «Ліпіди крові перепелів за дії на їх організм охратоксину А», нагороджена Грамотою учасника конкурсу;

Суходольська  Оксана, 9 кл., з проектом  «Харчування та утримання скотч-тер’єра в домашніх умовах», нагороджена Грамотою учасника конкурсу

Васільєв Денис, 10 клас, з проектом «Порошкоподібний підмор бджіл як джерело поживних та лікувально-профіактичних речовин у годівлі цуценят східноєвропейської вівчарки», нагороджений Грамотою за ІІІ місце.

Вітаємо учасників та переможця конкурсу!!!

 

Категорія: Конкурси | Переглядів: 689 | Додав: Osiris_Dometeph | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Статистика

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz