Неділя, 24.11.2024
emblema
Еколого-природничий ліцей №116 міста Києва
Меню сайту
Баннери
















Головна » 2016 » Листопад » 22 » 22.11.2016 Кафедра переробки
14:00
22.11.2016 Кафедра переробки

22.11.2016   На кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації  продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика в НУБіП України

    Учні 9 класу ліцею побували на кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика та в навчально-виробничих лабораторіях переробки продукції рослинництва та плодів і овочів агробіологічного факультету НУБіПУ.   Завідувач кафедри Григорій Іванович Подпрятов ознайомив ліцеїстів з особливостями її роботи, можливостями в ході навчального процесу. У лабораторії переробки продукції рослинництва  учні спостерігали за процесом виготовлення та випікання пиріжків. Долучилися до цієї справи самі і скуштувати свій власний витвір. Пиріжків з капустою і яблучним повидлом були дуже смачні.

У лабораторії переробки плодів і овочів учні дізналися про процес соління огірків та капусти. До речі, капусту та іншу городину співробітники кафедри вирощують самі і закуповують у Великій Снітинці, а от повидло варять з яблук кафедрального саду.

Допомагали зрозуміти учням важливість процесу виготовлення органічних продуктів майстер виробничого навчання Валентина Новік та завідувач лабораторії Леся Яблонська.

Ліцеїсти отримали задоволення від приємного спілкування з майстрами своєї справи – співробітниками кафедри.

Адміністрація ліцею висловлює подяку декаду агробіологічного факультету Забалуєву Віктору Олексійовичу та завідувачу кафедри за організацію заходу.

Категорія: Співпраця з НУБіП України | Переглядів: 570 | Додав: Osiris_Dometeph | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz